2014. szeptember 10., szerda

Béranyaság


Erősen elgondolkoztam rajta....(kár, hogy nem olyan egyszerű ez itthon)



3 megjegyzés:

FElla írta...

Sehol se.
Én már túl vagyok ezen. Nekem is javasolták.
Viszont: volt egy kolleganőm otthon aki (azt mondom hogy természetesen) de titkolta hogy vannak gyerekei és egyszer kiderült hogy 8 hónapos hármas ikrei vannak. Nem hogy gyesen, egy nap szabin nem volt. Szóval valahogy meg lehet oldani, de lehet neki ténylegesen egy rokona vállalta.
De azért még ne "temessünk" Téged Rita, legyen meg a tükrözés aztán többet fogunk tudni. Most úgy örülök hogy megkaptad nemrég ezt az állást. Mutatja, hogy (bár valamiért sokkal többszörösen) meg kell kűzdened mindenért, de lassan megvan az eredménye is.
Viszont az továbbra is durva hogy az egész Asherman gyanúra te jöttél rá magadtól és a dokiknak nem jutott eszükbe.

Heniiii írta...

És kár, hogy idegenen keresztül sok millió Ft. Hugidat meg tudnád kérni szerinted? De amúgy én sem mondanék le a saját kihordásról, egy jó HSK-ban jártas doki szakvéleménye és műtét nélkül :) Pont most, amikor te így kiderítetted!

Rita írta...

Persze, ezen majd csak akkor gondolkodunk konkrétabban, ha már tényleg semmi más esély.
Végülis igen, azt én mondtam ki tavaly, hogy asherman, viszont a doki küldött el tükrözésre...én abból kombináltam. :/

Heni, sajnos Hugimat nem kérném meg soha. Ha teljesen egészséges lenne, akkor talán. De neki sem kockázat mentes egy terhesség, keresztlányommal is hetekig volt kórházban, szóval ennek biztosan nem tenném ki. De végső esetben meg fogok erről kérdezni egy dokitis. csak úgy, négyszemközt. Csak elárul valamit.