2015. augusztus 24., hétfő

Majd a következő


 
Nyh ma 4,valamennyi. (Mondtam én, hogy Tanár Úr nem mért a múlkor.) Eléggé elkeserítő. Igazából nem is tudom, hogy van-e éretelme folytatni....a Kaáliban sem.
 
Most leállok az  ösztrogénnel (juhuuu, ennek azért örülök) és a Fraxival. Követetkező ciklus 3. napjától kezdük megint. Lesz megint Gonal, meg ösztrogén, meg a Fraxi, Aspirin, 7. naptól két naponta Nivestim kezelés és most először kapok Prednisolont is a 7. naptól. A Viagráról most nem beszéltünk, de mivel otthon csücsül a hűtőnkben, így lesz az is.
 
Sajnos az van, hogy szerintem a Kaáliban sem tudnának ennél többet tenni értem. Az agyamba van még egy virtuális tükrözés, hogy megnézzük, hogy összenőt-e megint, vagy mi, de nem tudom, mi legyen. Ha erre megint benevezek, akkor csúszunk még egy hónapot, mert azt közvetlen a menstruáció után kell megcsináltatni.
Vagy azt csináljuk, hogy megpróbáljuk ezt a Nivestimes, szteroidos kezelést, és ha most sem nő a nyh, akkor úgysem lesz beülti, és akkor viszont el kell mennem egy rendes tükrözésre, nincs mese, mert akkor tuti megint összenövés van.
 
Mennek a hónapok....(De most valahogy nem csüggedek. Ez van.)

9 megjegyzés:

mrsg írta...

Hát okosat nem tudok mondani. Gránátalma leve? Mármint sokat belöle, mindennap. Ártani nem árt éppen de nyh-t vastagítja. Ölelgetlek ám gondolatban <3

Rita írta...

Hát Marcsi. Próbáltam már azt is. Ha az erős gyógyszerek nem hatnak, ez sem tesz csodát. :(

Csigusz írta...

De nem ertem, hogy miert vart a viagraval? Hogy az be se lett vetve...

Rita írta...

Nem tudom. Tanár úr a Nivestimet és a Viagrát a 14.-19. napok között akarta, de azt most láttuk, hogy ez így nem működik, mert előbb kell...
Most a másik dokihoz kerültem. Ő állította össze a következő havi táblázatomat az alkalmazandó szerekről.

Annyira elegem van egyébként. Nagyon érik ez a feladás. És nem az elkeseredettség beszél belőlem, mert most tényleg nem érzek semmi szomorúsgot. Furi ez a sors egyébként...nem mindig lehet kicselezni, ez nálam abszolut beigazolódni látszik. :(

NMartina írta...

Én virtuális tükrözésen asszem a 13. napon voltam anno. A hiszterot is csak azért mondják ciklus elején, mert vélelmezhető a spontán terhesség és akkor azzal abortálják az embriót. Én elmennék a helyedben. Bár ennek idejét - ezek szerint - orvosa válogatja.
Sajnálom Rita! :(

Rita írta...

Hívtam, őket, nem akarták most megcsinálni a virtuális tükrözést. Azt mondta a hölgy a telefonban, hogy rögtön a menstruáció után kell menni, mert lehetnek ott egyéb dolgok, amitől fals eredmény születik.

Névtelen írta...

Szia!

Dr.Krizsa Ferenc,pesti Kaáli.Menj el hozzá.Bár nagyon sokan vannak nála,mindenkinek segít.4.lombikunk sikerült nála,17 hónapos a nagyfiam.

Üdv.

Rita írta...

Kedves Névtelen :)
Köszönöm, Győrben folytatjuk. :)

Névtelen írta...

Kedves Rita!
Időnként benézek hozzád, hátha új bejegyzés fogad. Sajnálom, hogy abbahagytad az írást :-(