2014. május 19., hétfő

Cukorterhelés



6 éve kezdtük. 3 évig csináltam az IR diétát. 2-3 hetet kivéve szigorúan, számolgatva, percre pontosan. Hétvégén, nyaraláson, reggel 6-kor kelve, hogy időben reggelizzek. 5 éve szedek mindenféle gyógyszert, mindenféle adagban. Lassan 2 éve paleozom. Most is szigorúan, 1-2-szer csúszik be egy kis étcsoki, ennyi az összes bűnözésem. Igaz nem sportolok kitartóan, de a heti 2-3 edzés így is megvan. De volt olyan is, hogy napi rendszerességgel sportoltam....mindhiába. 

A szürke dőlt eredmények az itthoni cukormérővel mért adatok

Mit tehetek még? Ti kitartanátok ennyi év után? Ha lenne legalább 1 petevezetékem, vagy lenne legalább 3 egymást követő, 3-assal kezdődő ciklusom....akkor talán kitartanék még. De így, mindezek nélkül feladni látszom. Nem tudok tovább küzdeni. Nem akarok tovább küzdeni. Eredmények nélkül nem megy tovább.

4 megjegyzés:

Heniiii írta...

Ritu, más ötletem nincs, csak én még megnézném havi menstruációk mellett, hogy alakulna egy következő terheléskor (ehhez javasoltam a fog.gátlót). kiderült, szedheted-e erre a célra?

Névtelen írta...

Tegnap óta gondolkozom, hogy mi biztatót írhatnék, hogy magadban sem küldj el a fenébe. Mára viszont eszembe jutott, hogy nem kell mindig biztatót írni, elég olykor egy ölelés, még ha virtuális is. Ölellek. Remélem minden jóra fordul hamarost.
ETAMA

FElla írta...

Jaj Rita, annyira rosz ezt olvasni. Pláne hogy nálad is azzal indult az egész történet hogy teherbe estél...
Szerintem arra koncentrálj hogy jól érezd magad. Hogy az életed jó legyen. Hogy legyenek tervek de ne kelljen mint egy katona úgy betartani minden szabályt. Hogy menjetek külföldre szerencsét probálni hátha bejön, vagy tervezzetek egy utazást. És ne kelljen annyira a CH értékekre figyelni egy darabig.

Ezüstmackó írta...

Ritus, tudod, a paleos csoportban is volt téma, hogy akik paleoznak (tehát szénhidrátot a szervezetük szinte csak abban a néhány gyümölcsben lát, ami lecsúszik), azoknak nem való a hagyományos cukros löttyös IR vizsgálat, mert a szervezetük ennyi idő kihagyás után egyszerűen sokkot kap a hirtelen jött cukormennyiségtől, és rossz eredmény születik.