2015. július 20., hétfő

Alternatíva 1. - update

 
 
Kipróbálhatom a Viagrát. :) Most beszéltem a Forgács Intézettel. Holnap elugrom munkaidőben egy gyors uh-ra, csak hogy lássuk, hogy így a ciklus 10-11. napján hogyan állok. Beszéltem már egy gyógyszerésszel is, csinálnak kúpot a Viagra tablettából. 1 tabletta megy bele 2 kúpba. Illetve említett Tanár úr még egy másik kezelést is, amit annó még Popinál olvastam több éve (valami "n" betűs szer). Ha jól emlékszem rákosoknak való gyógyszer, szóval elég rosszul hangzik, de remélhetőleg hatásos lesz nyálkahártyaépítésre. Ha holnap azt mondják, hogy okés, következő ciklusban indulhatunk, akkor kipróbálom a hiperbár oxigénterápiát is (mondjuk ezen még gondolkodom, mert bazi drága).
 
Oep-re nem tudunk most menni sajnos, így elég sokba fog kerülni ez a beülti. Ha jól számolom (és ha az oxigénkezelésre is elmegyek), kb. 250 ezer lesz a vége. 
 
Egyébként ma 2 óra hosszát telefonáltam ezügyben. 2x beszéltem az intézettel, amikor is megbeszéltük, hogy a következő ciklusban csak egy bekukk lesz a 10. napon, hogy megnézzük, hogyan is állunk így a'la nature. Már épp elszomorodtam, hogy akkor az augusztus sztoró, amikor eszembe jutott, hogy bakker, én ma pont a 10. napon vagyok, szóval ez a bekukkantós hónap lehetne akár most is. Persze ettől függetlenül lehet, hogy hónapokat csúszunk még. Viszont ezt mostmár végig csinálom itt, addig nem jelentkezek Győrbe. Az úgy nekem nem megy, hogy egy intézetben még kezelnek, de már a másikhoz megyek konzultálni. Nem ezen a pár hónapon fog múlni.....remélem.
 
Holnap jelentkezem ;)

No, megvolt az uhu. Egyelőre nem sok mindent lehetett látni. Pé várható (ezt mondjuk mondtam is a dokinak, hogy hiába vagyok a 11. napon, kb. egy hét múlva várható csak a pé.). Nyh szokás szerint vékony, meg valami olyasmit mondott, hogy látszik, hogy még vonalas....de lehet, hogy nem is ezt a szót használta. Jövő héten hétfőn megyek vissza újabb bekukkra :)

 

10 megjegyzés:

andi565 írta...

Hajrá! Drukkolok ;)

Lovely79 írta...

Szia, NEUPOGEN a neve a mnyh növelő szernek.
Szorítok nagyon
Lovely

Rita írta...

Lovely, igen, tényleg :)
Használt valaki már ilyent?

Lovely79 írta...

Én egy amerikai vagy angol blogon olvastam egy lányt aki igen. Itthonit nem tudok.

Lovely79 írta...

http://www.bringonthebabies.com/2011_11_01_archive.html?m=1

Rita írta...

Köszi, elolvasom :) Most más lett a neve, és olcsóbb is lett elvileg. Mondta a doki az új nevet, de persze nem jegyeztem meg :D

Heniiii írta...

Lenne esély már most konzultálni menni Győrbe egyébként? Drukkolok, hétfőre vastagodjon a nyh!

Rita írta...

Á, most nem Heni. Most szeptemberi időpontot osztanak. Szóval lehet le sem telne a két hét beülti után, és én pont akkorra kapnék.

FElla írta...

Én már nem emlékszem Rita itt a fagyinál neked a "sima" ösztrogén pótlásos nyálkahártya építés nem vált be? Vagy nem csinálják? Mert nekem is vékony volt a korom miatt normál ciklusban de a suprefact-os leállított ciklusokban ösztrogénpótlással minden beültire elérte a szükséges vastagságot. Ami 7mm, nem kell több!

Rita írta...

Ilyen felépített ciklusok voltak nekem is Fella, ami mindig bevált, egyedül tavaly nem, de akkor ugye volt még az asherman. Most nem tudom, h fog-e működni...remélem.