2015. június 14., vasárnap

Időutazó lennék



Jövő héten nyaraláááááááááááááás. Úgy várom már. Megyünk majd júliusban és augusztusban is, és ezután, minden hónapban tudok kivenni szabit :) Eléggé élvezem, hogy ennyi van.

Pénteken végre megjött, úgyhogy nagyon rendi volt, hogy nem a nyaralásra tartogatta magát. Igaz 36. napon, de annyi baj legyen. Hogy javulás van-e? Nem is tudom, talán igen. Mennyiség kevés, de legalább piros. Kinéztem magamnak a hiperbár oxigén terápiát (elvileg segíti a nyh épülést), de mivel a legolcsóbb is 150 rugó (a drágább helyen 300 a 10 alkalom), ezért ezt egyelőre sztornózzuk. 
Az a baj, hogy már azon gondolkodom, hogy melyik intézetbe mennyünk tovább, ha itt a fagyi beültetés ősszel nem sikerül. És, ha tovább megyünk, akkor vajon tök felesleges lesz-e az újabb hormon kezelés….akarom én-e ezt eléggé? 

Most azonnal legyek időutazó, és tudjam meg, hogy lesz-e gyerekem, hogy érdemes-e tovább küzdeni, jóóóó?
 

8 megjegyzés:

Pinkman írta...

Jó pihenést kívánok Nektek!
És én úgy érzem, hogy érdemes, mert lesznek, mert annyira megerdemled, Rita! :)

Rita írta...

:) köszönöm!!!!!!!

Heniiii írta...

Hú de jó lesz nektek! Lehet tudni, merre mentek nyaralni?

Hát hogyne lenne érdemes tovább küzdeni, pont most, amikor végre nem 2-3 havonta jön meg, hanem rövidebb időközönként! Ez egyértelműen javuló és reményteljes tendencia, ha csak a biológiai oldalát nézzük. A lelki oldal pedig: bizony, hogy megérdemled te Lány! :)

Rita írta...

"csak" a Balcsira :)
Én igazából attól tartok, hogy a nyh nem nő meg, így beágyazódni sem tud a baba. Vagy nem tudja megtartani. De ugyanakkor meg van bennem egy olyan érzés is, hogy a következő beülti sikerülni fog, szóval eléggé össze-vissza gondolataim vannak.

Heniiii írta...

Nekem nem volt túl jó januárban a nyh-ám, stimu alatt az első UH-nál 5,5 mm-t látott Krizsa), hát nem igazán gratulált hozzá (ahogy a petesejtekhez sem, konkrétan egy tüszőt sem látott beindulni), teljesen letörve jöttem el. Aztán mégis látod, ikrek is el tudtak helyezkedni abban a kezdetben nem túl jó nyh-ban :) Nálad mekkora nyh-t mértek legutóbb?

Rita írta...

Legutóbb csak a műtét előtt mérték, akkor max. 5 mm-re ment fel. Most nem tudom meddig tud fejlődni, nincs kedvem pénzért orvoshoz menni, sztk-ban meg olyan szar az uh gép, hogy úgyse látnánk :( de a beülti előtt úgyis megnézik, ott majd kiderül. Olyan, mint régen, hogy a beültetés napján 12 mm, jelenleg tuti nincs. De ha már 7-8-ig felmenne, én már annak is örülnék.

Heniiii írta...

akkor sztk-ssal ne is idegesítsd fel magad, akkor beülti előtt látod pontosan. addig pedig sok E vitamin, minél több oxigéndús környezet, hátha-hátha!!! A Balcsi biztos szuper lesz!!! :)

Rita írta...

Közben eszembe jutott, hogy a Mensmentisben nem olyan drága az uh, és azért csak jó lenne nem lombik közben szembesülni az eredménnyel, szóval bejelentkezek :) Megpróbálom a ciklus 2. felét beirányozni, hogy lássuk azt a peteérést is.