2013. november 4., hétfő

Bérlet



Holnap megyek az első edzésre...jupiiii :) No, persze az időzítés csúcsszuper. Mivel tegnap hagytam abba a Duphastont, így szerdán fog megjönni (remélem!). Ehhez mérten ma a melleim olyan szinten nagyok és feszülnek, hogy komolyan mondom, menni alig bírok. Hogyan fogok így kardiózni :O?

Úgy tervezem, hogy holnap 1-1,5 órát kardiózom, majd meglátogatom a stretching órát, ezután pedig szaunázom egy picit. Szerdán sajnos nem tudok menni. Na, nem is annyira sajnos, hiszen dokihoz megyek este, ezért nem tudok edzeni, de majd sokat sétálok legfeljebb. Csütörtökön szintén kardió-stretching-szauna, pénteken jóga J. barinőmmel. Illetve, ha a holnapi és csütörtöki után tudok egyáltalán menni, akkor lehet, hogy pénteken is benyomorítok valamit. Jáj, akkor meg vizet hoznak, szóval lehet, nem is lesz időm. (Pi vizet rendeltünk, azt hozzák ki) És, szombatra is terveztem valamit :) Kipróbálom a Girya fit edzést, ami elég nagy bátorság a részemről, mert ez egy súlyzós edzés, én meg lássuk be, eléggé puhány vagyok mostanság. A hétvégén is mi volt: babaszobát szépítgettünk. Ikeás bútort szereltünk (ketten lányok, 3 bútort), kivágtunk, majd felragasztottunk egy falmatricát, takarítottunk. Igazából semmi megterhelő, csak volt egy kis lehajolás, guggolás, térdelés stb. Erre most mi van? Akkora izomlázam, hogy ülni alig bírok :D Úgyhogy ez azért valamit előirányoz abból, hogy holnap után milyen állapotban leszek...jáááj.

Csak azt sajnálom, hogy egyedül kell mennem :( Miért nem jön velem valakiiiiiii ?!?!?!

4 megjegyzés:

Pocilakóra várva írta...

Tudom, hogy meg tudod csinálni! Ehhez kétség sem fér hozzá!

kretty írta...

Hajrá Rita!!!! :))) de jó is a mozgás!

Rita írta...

:) köszi csajok...kell is a biztatás :D

mrsg írta...

Jajjj Ritus én mennék veled dehát messze vagy ;) egyébként tuti ugyes leszel-mint mindenben :) gyorsan visszarázódsz majd :) Kitartás ;)