2014. október 28., kedd

Lengyelország


Nem megy valaki véletlenül? Mostanság? Ott ugyanis fele annyiba kerül ez a Hyalobarrier gél, ami kell a tükrözéskor, mint itthon. Itthon 80ezer. De Prága is szóba jöhet, ott is olcsóbb elvileg. Németországban is drága, bár ott azért egy tízessel kevesebb. Hihetetlen milyen árak vannak. Csak 10 ml, könyörgöm.

4 megjegyzés:

Heniiii írta...

huhh, dupla ár?! külföldi gyógyszer futárszolgálattal esetleg?

Poppy Field írta...

Szia , nekem nemrég volt tükrözésem Szerbiában és valószínű , hogy itt is olcsóbb ,megpróbálok utána nézni van ismerős gyógyszerészem ... nah meg közelebb is van Mo. -hoz .

Pinkman írta...

Szia Rita, igen én is arra gondoltam, hogy valami internetes rendelés.Bár lehet a szállítási ktg-el meg ugyanott lennél, utána kell nézni. Sajnos nem járok sem Lengyelo.-ba, sem Prágába, és ismerősök sem mennek...:( De remélem valaki jelentkezik.
Azért nekem annyira fura, hogy 7 éve, 4 lombik után senki nem mondta, hogy menj el tükrözésre, mert fura dolgot lát. Ok, hogy uh alapján nem mond diagnózist, de legalább annyi, hogy vmi nem stimmel, vizsgáltasd meg. Vagy ez csak mostanság alakult ki?Nem értem. Mindenesetre annyira de annyira szorítok Neked és remélem, hogy hamarosan látod magadat terhesen, nem csak képzeletben, hanem valóságban is...Gondolok rád!!!

Rita írta...

Most nyomozok....Csigusz segít :)
Köszi Poppy, ha megkérded.
Pinkman, ez az összenövés most alakulhatott csak ki, a sövény űtétem után....mindjuk az furi, h a dokim egy szót sem szólt, pedig 3 hónappal a műtét után megtükrözött megint. Baromi érdekes dolgok ezek.