2014. október 28., kedd

Szar az élet


Itt ülök, egyedül, G éjszakás. Pontosan 2,5 óra múlva 35 évesen, és miközben Celine Dion dalokat hallgatok azon gondolkodom, hogy szar az élet. Hát ez van. Holnap remélem jobb lesz. 


De ugye lehet gyerek nélkül is boldogan élni?



Lengyelország


Nem megy valaki véletlenül? Mostanság? Ott ugyanis fele annyiba kerül ez a Hyalobarrier gél, ami kell a tükrözéskor, mint itthon. Itthon 80ezer. De Prága is szóba jöhet, ott is olcsóbb elvileg. Németországban is drága, bár ott azért egy tízessel kevesebb. Hihetetlen milyen árak vannak. Csak 10 ml, könyörgöm.

2014. október 27., hétfő

The last chance


Ma voltam dokinál, annál, aki majd tükröz. Azzal kezdtem, hogy nehéz eset vagyok, majd ő kérdezte, hogy sok a stressz? :DDDD Hát ja, ha csak ez lenne a baj. 

Elregéltem neki mindent, a PCOS-t, a méhenkívüliket, a 4 lombikot, a missed ab-ot, a sövény műtétet és ami utána jött, egyszóval tömören, röviden az elmúlt 7 évünket. Ultrahang közben megállapította, hogy nyh 5 mm, ami, így pé után szinte semmi. Kéredztem, hogy úgy egyébként az ultrahangon lehet-e látni az ashermann-t? Azt mondta, hogy a legbiztosabb persze a tükrözés, de igen. Ha ashermanja van valakinek, akkor úgy néz ki a méh ürege, mintha üreges, hullámos lenne a nyh. Ez pedig azért van így, mert az összenövések között felgyülemlett folyadék nem tud távozni. Mindeközben ultrahangozott, és bizony láttuk, hogy olyan hullámos a nyh, és olyan szép kis folyadék van megint ugyanott, ahol egy éve is volt, hogy csak na :( A doki csak annyit mondott, hogy IGEN....maga nem egyszerű eset.

November 9-én megyek be a kórházba, akkor beszéljük meg, hogy pontosan mikor legyen a tükrözés. Annyit mondott, hogy nem tudja garantálni a sikert, de megtesz mindent. Én meg erre mondtam, hogy tudom, de ez az utolsó, azaz egyetlen esélyem, szóval muszáj megpróbálnom.

A hyaluron savas gél, amit befecskendez majd a méh üregébe, kb. 50 rugó lesz, ha csak nem 100. A doki egyébként nagyon szimpi volt......jövök még hírekkel.

2014. október 19., vasárnap

Őőőőő



Őrület, hogy mennyire elhanyagolom a blogot :( De egyszerűen minden energiámat kiveszi az új munka és az angol. Mint zombi létezem hétvégente, de akkor is kell tanulni + takarítás, stb. És G-t sem kellene elhanyagolni. Van, hogy egész héten nem is látom, csak az esti puszira kelek fel, amikor mellén bújik az ágyba. 

Bevallom a blogok olvasásával is elmaradtam. Mizu veletek csajok? Na, nem mitha megérdemelném, hogy bárki írjon ide most nekem :/

Egyébként járok ám vérvételekre. Múlt hónapban is voltam, és elvileg most is megyek, hacsak be nem kavar a hosszú hétvége. Ebben a hónapban szúrok egy kis Pregnylt is 4 napig. Meglátjuk ez mennyit dob a progi szintemen.
Aztán 27-én megyek a dokihoz, aki majd tükröz, remélhetőleg még idén. Bár nem is tudom, hogy miért  veszem ilyen sietősre a dolgot. Lombikra nem tudom mikor megyünk. Lehet, hogy csak egy év múlva. 

Mindenesetre azt már tudom, hogy a terhesség alatt meddig szeretnék dolgozni, és, hogy a szülés után hogyan megyek vissza dolgozni :D :D :D Szabad perceimben ilyeneken gondolkozom....tiszta hülye vagyok.

Sziasztok Csajok, gondolok ám rátok sokat!!!!!!




2014. október 1., szerda

Hello October


Az én októberem :) Idén leszek 35 éves, mégpedig e hónap végén. Ez a legszebb kor egy nő számára, úgyhogy én örülök, hogy ennyi leszek. Viszont most elég nehéz kívánni, most valahogy jó minden...de azért lássuk.


Amit KÉREK tőled:
 27-én megyek a műtétemet végző orvoshoz konzultációra, úgyhogy azt kívánom, 
hogy még idénre találjunk időpontot

legyek ügyes az új munkahelyen

legyek ügyes az angol órákon :)

és a ciklus...azt kívánom, hogy légyszi, légyszi legyen már normális, kb.28 napos. légysziiiiiii